Úvod » Enzym » Tekutý MPL Enzym - 250 ml

Enzym / Tekutý MPL Enzym - 250 ml

Enzym MPL pro ovocné kvasy

Speciální enzym, který pro své vynikající vlastnosti je úspěšně aplikován v  lihovarnictví. Velmi dobře a rychle během několika hodin rozkládá rozdrcené ovoce.

Enzym MPL ovládá námi požadované enzymové aktivity, které z dužiny i slupek rozdrceného ovoce uvolní ovocnou šťávu a zajistí přesun původních aromatických látek do budoucí pálenky a tím zajistí její typické aroma.

Enzym MPL je aktivní:
- už při pH menší než 3
- při teplotě > 10°C
- při normálních hodnotách SO2.

Použití enzymu MPL přináší následující výhody:

- hluboké prokvašení kvasu
- zlepšení senzorických vlastností destilátu
- reaguje ve velmi krátkém čase
- zlepšuje schopnost filtrace.

Aplikace a pokyny pro použití:
Enzym MPL je v tekuté formě ředí se s vodou v poměru 1:10, rozdrcené ovoce se postříká a zamíchá.

Skladování: Uchovávejte enzym MPL při teplotě 5 - 15 °C na suchém místě.

Dávkování:

3 ml/1 hl - třešně, švestky

5 ml/1 hl - hrušky

8 ml/1 hl - jablka


 

Enzym MPL pro ovocné kvasy

Speciální enzym, který pro své vynikající vlastnosti je úspěšně aplikován v lihovarnictví. Velmi dobře a rychle během několika hodin rozkládá rozdrcené ovoce.

Enzym MPL ovládá námi požadované enzymové aktivity, které z dužiny i slupek rozdrceného ovoce uvolní ovocnou šťávu a zajistí přesun původních aromatických látek do budoucí pálenky a tím zajistí její typické aroma.

Enzym MPL je aktivní:
- už při pH menší než 3
- při teplotě > 10°C
- při normálních hodnotách SO2.

Použití enzymu MPL přináší následující výhody:

- hluboké prokvašení kvasu
- zlepšení senzorických vlastností destilátu
- reaguje ve velmi krátkém čase
- zlepšuje schopnost filtrace.

Aplikace a pokyny pro použití:
Enzym MPL je v tekuté formě ředí se s vodou v poměru 1:10, rozdrcené ovoce se postříká a zamíchá.

Skladování: Uchovávejte enzym MPL při teplotě 5 - 15 °C na suchém místě.

Dávkování:

3 ml/1 hl - třešně, švestky

5 ml/1 hl - hrušky

8 ml/1 hl - jablka

N2Y4Y2